Högskolan


Jag tog mig en runda i solen förbi högskolan, med min Canon Powershot A550. Vad tycker du?

Hundkex



Kleerup feat. Neneh Cherry - Forever


En lördag morgon


Blomman och nyckelpigan



Adiam Dymott - I miss you

Jag hade en riktigt konstig dröm inatt. Och det var att alla de tre små "broarna" vi har där jag bor var på något sett sönder. Och jag skulle gå över en och jag hade någon med mig som kom över, men när jag gick vinglade plankorna. Jag var rädd att ramla i vattnet.

Det var annat folk på bron också, som hade samma problem som jag. Och jag försökte på något smidigt sätt undvika att plankorna skulle vingla upp och ner, när de väl gjorde det gjorde de det rejält. Jga klamrade mig fast hårt för att inte ramla i vattnet. Jag hade också en låda som jag bar under armen, en fyrkantig sådan. Sen fick jag nog och vinglade till plankan med flit, kastade lådan så långt in mot landkanten där nere och sen hoppade jag när jag trodde det var lägligast. Jag landade lite i vattnet, men det var inte så farligt, bara upp till knäna. Sen gick jag upp och förbi ICA och till den som var med mig. Jag vet iinte vem det var.

Som sagt, konstig dröm och den slutade där med att jag såg denna personen gömma ansiktet lite i händerna och se rädd ut.

.

Det här med nätter

Sena nätter brukar vara ganska märkliga eller speciella på något vis. Man känner att de finns där. Man börjar liksom mer slappna av, koppla bort allt och börja tänka på sånt man trodde att man hade glömt föralltid. Det kan verkligen snurra till ordentligt i skallen ibland av alla tankar som visst fanns kvar.

En ond ande

Vi pratar i telefonen, gråter lite, irriteras på varandra lite, gnäller lite, lyssnar lite. Regnet bara öser ned utanför fönstret. Det är skönt att lyssna på det, för det bara finns. Du pratar så mycket och jag försöker verkligen hjälpa dig att må bra. Jag älskar ju faktiskt dig.

Men jag mår inte bra när du har det där tonläget du hade för ett par månader sen, det gör mig så rädd. Skakig, du anar inte hur läskigt det är. Jag tänker bara på då, när det där tonläget kryper fram ur dig som en ond ande. Dumma ande! Jag vill göra allt, hjälpa dig att må bra så jag slipper höra den där onda anden mer. Det gör ont för den kan slåss, mer än vad du anar.


Vill du följa med?

Välkommen hit! Jag har börjat min jakt på min första systemkamera. Den ligger och väntar på mig, men jag vet inte riktigt vilken jag ska välja. Någon som har tips? För foto är roligt, man får vara så kreativ och man ser på saker helt annorlunda med en kamera i handen. Har fotat med min Canon Powershot A550 i ungefär i två år tror jag och är nöjd, men nu vill jag gå ett steg längre. Så jakten är igång, vill du föjla med?


RSS 2.0